Bors egy utánozhatatlan figura

Ár: 0 Ft.

Bors - 3-4 éves tacskó-terrier keverék kan

Bors a miskolci gyepmesteri teleprol érkezett. A kezdetben hisztibol kapkodós kutya ideiglenes befogadóinál teljesen kicserélodött, egy barátságos, könnyen kezelheto, tökéletesen lakáskompatibilis kutya lett. Egyedüli kutya szeretne lenni egy olyan családban, ahol belefér az, hogy Bors szeret nagyon alaposan sétálni (értsd: lassan, mindent megszaglászva). Utánozhatatlan megjelenésu kutya.
Ideiglenes befogadója így ír róla:
Gyorsan megszokott nálunk, mindenkit elfogad, idegeneket is nagy örömmel (kicsitt túlzott is) üdvözöl. Errol lassan kezdjük leszoktatni, hiszen nem mindenki értékeli :(
A lakásban szépen viselkedik, nem rombol, megérti, hogy nem szabad kanapéra felmenni, igazából semmi baj vele. Tegnap volt az elso nap, hogy sokat, 6h-t volt egyhuzamban egyedül, de semmi bajt nem csiálnált :)
Igen érdeklodo, ott szeret lenni, ahol vagyunk, a konyhai muveleteket különös figyelemmel kíséri, de nem zavaró. Ha unalamasabb tevékenységet folytatunk, pl az íróasztalnál, akkor szépen pihenget a helyén.
Nagyon igényli a simizést, ha kicsit megáll a kéz, már igazítja is az orrával a helyére :) Egész nap sem tudná megunni!
Kezd kicsit felszabadulni, egyedül is játszik a labdájával és van, hogy a fekhelyét is játéknak néz. Nagyon édes!
Napi 2x sétálunk, inkább sokáig, mint sokat kell vele sétálni. Minden falevelet alaposan megvizsgál, mielott megtiszteli a névjegyével :)Egyébként szépen sétál, nem húzza a pórázt, inkább Ot kell idonként noszogatni, ha a tyúklépésnél gyorsabban szeretnénk haladni.
A lépcsoházat rögtön megjelölte 2x, mire rájöttünk, hogy nem szabad a fal mellett mennie. Már okosan csak kint kezdi a jelölgetést.
A menüvel nincs igazán megelégedve, és elég fura étkezési szokása van, de próbálunk kompromisszumra jutni :)
Szereti a sós mogyorót pl, ezt megtudtunk egy leesett szem eltüntetését követoen, és a müzlit is :) A tápot a tányérból nem, csak a szonyegre egyesével kihordva fogyasztja ... az erkélyen csak akkor eszik, ég a villany és bíztatjuk ...

Képek Borsról:
http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/bors/

Oltva, chipezve, ivartalanítva, szívféregre szurten, benti tartással fogadható örökbe. Érdeklodni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet!
Megye:  Budapest
Szeretné, hogy a hirdetése újra előre kerüljön? Ára 508 Ft.
Ára 508 Ft. Küldje el a TOP szót SMS-ben a 0690-643-643-es telefonszámra, majd a válaszként kapott kódot írja be a lent található mezőbe, majd klikkeljen az Aktiválás gombra! Aktiválás