Bors egy utánozhatatlan figura

Ár: 0 Ft.

Bors - 3-4 éves tacskó-terrier keverék kan

Bors a miskolci gyepmesteri telepről érkezett. A kezdetben hisztiből kapkodós kutya ideiglenes befogadóinál teljesen kicserélődött, egy barátságos, könnyen kezelhető, tökéletesen lakáskompatibilis kutya lett. Egyedüli kutya szeretne lenni egy olyan családban, ahol belefér az, hogy Bors szeret nagyon alaposan sétálni (értsd: lassan, mindent megszaglászva). Utánozhatatlan megjelenésű kutya.
Ideiglenes befogadója így ír róla:
Gyorsan megszokott nálunk, mindenkit elfogad, idegeneket is nagy örömmel (kicsitt túlzott is) üdvözöl. Erről lassan kezdjük leszoktatni, hiszen nem mindenki értékeli :(
A lakásban szépen viselkedik, nem rombol, megérti, hogy nem szabad kanapéra felmenni, igazából semmi baj vele. Tegnap volt az első nap, hogy sokat, 6h-t volt egyhuzamban egyedül, de semmi bajt nem csiálnált :)
Igen érdeklődő, ott szeret lenni, ahol vagyunk, a konyhai műveleteket különös figyelemmel kíséri, de nem zavaró. Ha unalamasabb tevékenységet folytatunk, pl az íróasztalnál, akkor szépen pihenget a helyén.
Nagyon igényli a simizést, ha kicsit megáll a kéz, már igazítja is az orrával a helyére :) Egész nap sem tudná megunni!
Kezd kicsit felszabadulni, egyedül is játszik a labdájával és van, hogy a fekhelyét is játéknak néz. Nagyon édes!
Napi 2x sétálunk, inkább sokáig, mint sokat kell vele sétálni. Minden falevelet alaposan megvizsgál, mielőtt megtiszteli a névjegyével :)Egyébként szépen sétál, nem húzza a pórázt, inkább Őt kell időnként noszogatni, ha a tyúklépésnél gyorsabban szeretnénk haladni.
A lépcsőházat rögtön megjelölte 2x, mire rájöttünk, hogy nem szabad a fal mellett mennie. Már okosan csak kint kezdi a jelölgetést.
A menüvel nincs igazán megelégedve, és elég fura étkezési szokása van, de próbálunk kompromisszumra jutni :)
Szereti a sós mogyorót pl, ezt megtudtunk egy leesett szem eltüntetését követően, és a müzlit is :) A tápot a tányérból nem, csak a szőnyegre egyesével kihordva fogyasztja ... az erkélyen csak akkor eszik, ég a villany és bíztatjuk ...

Képek Borsról:
http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/bors/

Oltva, chipezve, ivartalanítva, szívféregre szűrten, benti tartással fogadható örökbe. Érdeklődni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet!
Megye:  Budapest
Szeretné, hogy a hirdetése újra előre kerüljön? Ára 508 Ft.
Ára 508 Ft. Küldje el a TOP szót SMS-ben a 0690-643-643-es telefonszámra, majd a válaszként kapott kódot írja be a lent található mezőbe, majd klikkeljen az Aktiválás gombra! Aktiválás