Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

Szépség, egészség
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 6.990 Ft

  Eladó a képen látható bontatlan - Avon által forgalmazott - Dreamlife Női Parfüm eredeti csomagolásban 50 ml-s kiszerelésben

 • Egy nagyon nehéz és fárasztó hosszú nap után szeretnéd magad átadni a csendnek a nyugalomnak, lazulásnak a kényeztetés varázsának akkor gyere el hozzám mert itt megtalálod egy helyen azt a testi és lelki megnyugvást amire vágyol egy kellemes masszázzsal. A hét minden napján. Reggel: 9-20 óráig. Tel: +36-30-46-80-386 Kérlek számkijelzéssel hívj , mert ha nem tudom fel venni a telefont később meg csörgetlek.

 • 4.000 Ft

  NE VEGYÉL OLCSÓ HAMISÍTVÁNYOKAT! VÁLASZD AZ EREDETI HOLOGRAMOST !!! Kamagra gold 100/mg Egy levélben 4 szem található. Garantáltan a leghatásosabb potencianövelő készítmény. 1 levél (4szem)8 alkalomra elég mivel felezni kell!! 4-6 órás ható idő! 100% eredetiek!! A Gold potencianövelő gyógyszer lassabban, 30.60 perc alatt szívódik fel, ellenben alapos,4-6 órán át szakadatlan tartó hatása kárpótolja a használót a késedelemért. A legújabb ZSELÉ (Kamagra Oral Jelly) előnye a nagyon gyors felszívódás, hiszen nem kapszula formájában, hanem zselé formájában kell felhasználni. A kamagra zselé hatása a bevételét követő 15-20 perc múlva már érezhető, így a férfiak gyorsan készen állhatnak a szexuális aktusra. Használata során tegye a zselét a nyelve alá és várja a kívánt hatást. A gél bevétele lehetséges folyadékban feloldva és lenyelve is. A kamagra zselét nem lehet porciózni, hiszen állaga ezt nem teszi lehetővé és a megbonott potencianövelő tárolása higiéniai okok miatt nem javasolt. A kamagra gel hatóanyaga 100 mg szildenafil. A kamagra zselé ár szempontjából is hasonló a sima kamagra 100 tablettához, durván 700 Ft egy tasak ára ami verhetetlen!!! Érd.Kőrössi Anikó Tel:06209349477 Magánszámos hívást nem fogadok! E-mail:havasigyopar20@freemail.hu Fordulj hozzám bizalommal!!!

 • 4.000 Ft

  NE VEGYÉL OLCSÓ HAMISÍTVÁNYOKAT! VÁLASZD AZ EREDETI HOLOGRAMOST !!! Kamagra gold/100mg Egy levélben 4 szem található. Garantáltan a leghatásosabb potencianövelő készítmény. 1 levél (4szem)8 alkalomra elég mivel felezni kell!! 4-6 órás ható idő! 100% eredetiek!! A Gold potencianövelő gyógyszer lassabban, 30.60 perc alatt szívódik fel, ellenben alapos,4-6 órán át szakadatlan tartó hatása kárpótolja a használót a késedelemért. A legújabb ZSELÉ (Kamagra Oral Jelly) előnye a nagyon gyors felszívódás, hiszen nem kapszula formájában, hanem zselé formájában kell felhasználni. A kamagra zselé hatása a bevételét követő 15-20 perc múlva már érezhető, így a férfiak gyorsan készen állhatnak a szexuális aktusra. Használata során tegye a zselét a nyelve alá és várja a kívánt hatást. A gél bevétele lehetséges folyadékban feloldva és lenyelve is. A kamagra zselét nem lehet porciózni, hiszen állaga ezt nem teszi lehetővé és a megbontott potencianövelő tárolása higiéniai okok miatt nem javasolt. A kamagra gel hatóanyaga 100 mg szildenafil. A kamagra zselé ár szempontjából is hasonló a sima kamagra 100 tablettához, durván 700 Ft egy tasak ára ami verhetetlen!!! Tel:06209349477 Magánszámos hívást nem fogadok! E-mail:havasigyopar20@freemail.hu Fordulj hozzám bizalommal!!!

 • 8.990 Ft

  Eladó a képen látható bontatlan - Avon által forgalmazott - Eternal Magic Enchanted Női Parfüm, eredeti csomagolásban 50 ml-s kiszerelésben.

 • 5.000 Ft

  Újra itt az ősz, vele együtt megnövekedett a felső légúti megbetegedések száma. A hangsúly most gyermekeink és felnőtt embertársaim immunrendszerének erősítésén van. A prevenciónál, a meglévő problémák orvoslásánál előszeretettel javasolom a kiváló minőségű természetes, gyógynövény alapú étrend kiegészítőket.

 • 4.000 Ft

  Kellemes Környezetben Szakképzett Masszőz Várja Vendégeit: H-V 9-21 Igényszerinti Masszázsvariációk Reflexológiai Talpmasszázs

 • 5 Ft

  40 éves fekete hajú hölgy,saját lakásán masszázst vállal! Naponta 7-16-ig. Hétvégén is! 0620 2954720

 • 8.990 Ft

  Eladó a képen látható - Avon által forgalmazott - Little Pink Dress Női Parfüm eredeti csomagolásban 50 ml-s kiszerelésben.

 • 1 Ft

  Okleveles masszőr igény szerint házhoz megy! Előzetes időpont egyeztetés után, a hét bármely napján állok rendelkezésére! Vállalok: - frissítő, - talp, - svéd, - Thai- bambusz masszázst Elérhetőségeim: Tel: +36/ 30- 825- 4952, Helyszín: Szedreskerti Lkn. 38 (a Ligetsor felől)

 • 995 Ft

  Eladó a képen látható - Avon által forgalmazott - Flower by Cynthia Rowley Női Parfüm, eredeti csomagolásban, 1,5 ml-s kiszerelésben 995.-ft 50 ml-s kiszerelésben 49,99 eur.

 • 3.990 Ft

  Eladó a képen látható - Avon által forgalmazott - WOMEN OF EARTH Női Parfüm eredeti csomagolásban, 1,5 ml-s kiszerelésben 3990 Ft 15 ml-s kiszerelésben 5990 Ft 50 ml-s kiszerelésben 49,99 EUR

 • 8.990 Ft

  Eladó a képen látható,bontatlan - Avon által forgalmazott - Christian Lacroix Rouge Női Parfüm eredeti csomagolásban 50 ml-s kiszerelés.

 • 8.990 Ft

  Eladó a képen látható, bontatlan - Avon által forgalmazott - Outspoken by Fergie Női Parfüm, eredeti csomagolásban 50 ml-s kiszerelésben.

 • 8.990 Ft

  Eladó a képen látható, bontatlan - Avon által forgalmazott - be ... kissable Női Parfüm, eredeti csomagolásban 50 ml-s kiszerelésben. Tel.sz:0620/3514-599

 • 995 Ft

  Eladó a képen látható,bontatlan - Avon által forgalmazott - Christian Lacroix Abshinte Női Parfüm eredeti csomagolásban, 1,5 ml-s kiszerelésben: 995.-Ft, 50 ml-s kiszerelésben: 49,99 Eur.

 • 8.990 Ft

  Eladó a képen látható original - Avon által forgalmazott - Crystal Aura Eau De Parfum eredeti csomagolásban 50 ml-es kiszerelésben.

 • 5.990 Ft

  Eladó a képen látható bontatlan - Avon által forgalmazott - Wink Női edt eredeti csomagolásban 50 ml-s kiszerelésben.

 • 1 Ft

  Üdvözlöm! Virsinger Ádám vagyok, arany- és ezüstérmes gyógy- és sportmasszőr. Jelenleg a Gödöllői Kézilabda Sportegyesületnél dolgozok, a 2017-es FINA Vizes Világbajnokság orvosi csapatának tagja vagyok, emellett egyéni vállalkozóként a hagyományos és modern, illetve a speciális masszázstípusok teljes skáláját kínálom vendégeimnek a saját szalonomban, Gödöllő központjában HÉTVÉGÉN IS. Legyen akár MIGRÉNES fejfájás, STRESSZ okozta kimerültség, egész napos ÜLŐMUNKA, IZOM vagy ÍZÜLETI (mozgásszervi) panaszok, esetleg LAZÍTÁSRA, FELFRISSÜLÉSRE vágyik, ne keressen tovább! Nálam elfelejtheti a fájdalmat! Svéd, frissítő, lazító relax masszázs; Reflexzóna masszázs; Szegment terápia; Kineziológiai tape terápia; Klinikai masszázsterápia; Sport masszázsterápia; További részletekért látogasson el Facebook oldalamra:

 • 3.300 Ft

  Engedje, hogy segítsek! Pedikűr, manikűr, fodrász, kozmetikus egy személyben házhoz megy Budapest. 4 az 1-ben. 4 szépségszakmával és nagy segítő szándékkal FŐLEG sőt kifejezetten idősekhez járok ki, akik hónapok vagy évek óta a lakáshoz kötöttek. Egészségügyi okokból, muszájból vagy épp igényességből, viszont nekik is szükségük van a megszépülésre. Tehát: -Ha a kenyere javát már megette és már nehezére esik kimozdulni vagy már nem is tudna, ha mozgáskorlátozott: HÍVJON! -Ha csak a hozzátartozója, és még szebbnek és ápoltnak akarja látni őt: HÍVJON! -Ha szemüveggel sem tudja rendesen elkészíteni a manikűrjét, vagy a hajlékonyság hiánya miatt már nehézre esik a lábát megpedikűrözni: HÍVJON! Egy telefon, 1 személy, 2 kéz, 4 féle szolgáltatás, sok variáció, határtalan türelem, segítőkészség, megoldás centrikusság, jókedv, beszélgetés, ha kell csend. Bővebben a szolgáltatásaimról: Hívjon harmonikus időpontért! Üdv, Zsike

 • Keresés mentése