Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

Szépség, egészség

 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 10000,0 Ft

  Szeretettel várok minden kedves pácienst! Szakágaim: -gerincbetegségek -agyi megbetegedések -fő nyaki verőér szűkület -kivizsgálás -műtéti elbírálás -terápiás javaslat Bejelentkezés előzetes telefonos egyeztetés alapján! Klinikum Rendelő Szeged,Madách u.2. Telefon: 30/350-2736 (Időpontkérés hétköznap:16-18) Makó szerapiszmed.hu Előjegyzés: 30/9200680 vagy 62/210-320. drtothtamasidegsebesz.hu

 • 3000,0 Ft

  Ha unod a hétköznapokat, kikapcsolódnál, lazítanál, felednéd a napi gondokat, akkor gyere el hozzám egy pihentető, relaxáló, stresszoldó, vagy frissítő, fájdalomcsillapító, energiával feltöltő kellemes masszázsra. CSEPELEN vagyok megtalálható, (H-V-ig), (9-22:00-ig) is, vagy egyéni megbeszélés szerint. Hétvégéken is elérhető vagyok általában. Parkolás ingyenes, tusolási lehetőség adott. Keresd Nellikét a 06 70 250 4217-es számon.

 • 3000,0 Ft

  Mondja el ha fáj, ha idegeskedik és nyugalomra, gyógyulásra vágyik. Szeretettel várok mindenkit, a hétfőtől-vasárnapig, 9-22:00-ig is, vagy egyéni megbeszélés alapján, pihentető, stresszoldó, REIKI- energiával feltöltő, fájdalomcsillapító, regeneráló masszázsaimra Ingyenes parkolással. Keresd Nellikét: 06 70 250 4217

 • 5000,0 Ft

  Gyere és lazulj el, pihend ki fáradalmaid, érezd jól magad Nellikénél Csepelen! Lazító, stresszoldó, energiát adó, frissítő, fájdalomcsillapító, regeneráló masszázsokkal várlak. (H-V) 9-22:00-ig is tudlak fogadni. Hozd el a párod is. Ingyenes parkolás. Keresd Nellikét: 06 70 250 4217

 • 5000,0 Ft

  Mond el, ha fáj, ha idegeskedsz és nyugalomra vágysz. Gyere és töltődj fel, pihenj és lazulj el natúr kókuszolajos masszázsom által. Ha fáj valamid, azt is tudjuk orvosolni. Mindennap (H-V) 9-22:00-ig is várok mindenkit szeretettel, ingyenes parkolással, tusolási lehetőséggel. Kellemes kikapcsolódás, felfrissülés, beszélgetés, kávé, tea adott. Hívd Nellikét ! 06 70 250 4217

 • 6000,0 Ft

  Kedves Látogató! Svéd-teljes test vagy testrész masszázsaim közül választhatsz. Több éves tapasztalattal és többféle masszázzsal várlak,egy hangulatos, kellemes környezetben. Választható test masszázsaim.Svéd frissítő,Lomi-lomi (Hawaii),Ayurvedikus(meleg olajos),Tantrikus (energetizáló)stb. programjaim:30,60,70,90 percesek.Tusolási lehetőséggel. Számkijelzős számokat várok.Elérhető:10-20 óráig,akár hétvégén is!Bejelentkezés akár 1.5 órával előtte is lehetséges. Tel.sz.06/30/6620400 Várlak sok szeretettel:Üdvözlettel.Ancsa.

 • Ha csak egy órácska szabad időd van és szeretnéd magad mögött hagyni gondjaidat,fáradalmaidat, felfrissülni , ellazulni újra feltöltődni és egy kis gyengédségre vágysz akkor gyere el hozzám , mert mind ezeket itt egy helyen megtalálod a hét minden napján. Reggel: 9-20 óráig Tel: +36-30-46-80-386 Kérlek számkijelzéssel hívj!!! Ha nem tudom felvenni a telefont később vissza csörgetlek. A hét végére előre időpont egyeztetés szüksége ( pénteken ). Köszönöm

 • 5000,0 Ft

  Szeretettel várjuk vendégeinket stressz- és görcsoldó-, izomlazító-, relaxáló-, frissítő- és dinamikus masszázsainkra! Mi nem csak a testtel, de a lélekkel is foglalkozunk! Blokkoldástól a harmonizálásig, regenerálástól- az energetizálásig, akár egy kezelésen belül is! Nálunk, ha lejár az idő, még nem biztos, hogy vége a masszázsnak! Ha tovább tart a kezelés, az Önnek, NEM kerül többe! Greifen Masszázs Stúdió a Harmónia Kuckóban is, Wekerlén, a 1192 Budapest, Thököly utca 23. szám alatt! Időpontfoglalás: Tel.: +36 30 319 8417 Horváth Attila Weboldal: http://antistressmassage.hupont.hu/23/wekerle-harmonia-kucko Keressen minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/attila.antistressmassage/ Mert számunkra fontos az Ön közérzete!

 • 5000,0 Ft

  Várja Önt szeretettel a Greifen Masszázs Stúdó a Life1 Corvinban! A Life1 Corvin weboldaláról nem tud hozzánk regisztrálni, ezért Hívjon Minket Telefonon +36 30 319 8417, vagy küldjön sms -t! Stressz- és görcsoldó-. izomlazító-, relaxáló-, frissítő- és dinamikus masszázsok! Mi nem csak a testtel, de a lélekkel is foglalkozunk! Blokkoldástól a harmonizálásig, regenerálástól- az energetizálásig, akár egy kezelésen belül is! Próbálja ki alakformáló-, bőrmegújító kezeléseinket is! További információ a http://greifen-massage.hu/Life1-Corvin/ weboldalon. De érdeklődhet a Facebookon is: https://www.facebook.com/greifenmassage/ Mert Mi segítünk Önnek abban, hogy külleme és közérzete rendben legyen! Hogy Ön is Jobban Érezze Magát a Bőrében! Keresse a Greifen Masszázs Stúdiót a Life1 Corvinban!

 • 8700,0 Ft

  Greifen Masszázs Stúdió a Life1 Corvinban! A Life1 Corvin weboldaláról nem tud hozzánk regisztrálni, ezért Hívjon Minket Telefonon +36 30 319 8417, vagy küldjön sms -t! E masszázsnak köszönhetően feszesebb, formásabb mellek, akár 2-4 cm-rel tartósan megnövekedett méret az eredmény. A növekedés mértéke nagyjából megegyezik a menstruációs időszak alatt tapasztalható mellnagyobbodással, ami esetenként elég látványos is lehet, de ez esetben nem múlik el. Javasolt a 12 alkalom, hogy tartósan elérhető legyen a kívánt eredmény. További információ a http://greifen-massage.hu/Life1-Corvin/ weboldalon. De érdeklődhet a Facebookon is: https://www.facebook.com/greifenmassage/ Mert Mi segítünk Önnek abban, hogy külleme és közérzete rendben legyen! Hogy Ön is Jobban Érezze Magát a Bőrében! Keresse a Greifen Masszázs Stúdiót a Life1 Corvinban!

 • 8400,0 Ft

  Szeretettel várjuk a Greifen Masszázs Stúdiónál a Life1 Corvinban BB Cellulit Masszázsainkra! A Life1 Corvin weboldaláról nem tud hozzánk regisztrálni, ezért Hívjon Minket Telefonon +36 30 319 8417, vagy küldjön sms -t! Ezzel az eljárással a hagyományos cellulit masszázshoz képest minimum kétszer nagyobb eredménnyel tudunk dolgozni az 50+ -nál is! További információ a http://greifen-massage.hu/Life1-Corvin/ weboldalon. De érdeklődhet a Facebookon is: https://www.facebook.com/greifenmassage/ Mert Mi segítünk Önnek abban, hogy külleme és közérzete rendben legyen! Hogy Ön is Jobban Érezze Magát a Bőrében! Keresse a Greifen Masszázs Stúdiót a Life1 Corvinban!

 • 3690,0 Ft

  Jöjjön a Life1 Corvinba és keresse a Greifen Masszázs Stúdiót! Akár azonnal jöhet masszázsra, vagy alakformáló kezelésre előzetes regisztráció és egyeztetés nélkül is! A Life1 Corvin weboldaláról nem is tud hozzánk regisztrálni, ezért Hívjon Minket Telefonon +36 30 319 8417, vagy küldjön sms -t! De ha itt van a Life1 Corvinban, akár személyesen is kérhet időpontot, vagy ha éppen szabad a masszőrünk, azonnal részt is vehet a kívánt masszázson, kezelésen! Masszőreink szeretettel várják Önt és igényeihez igazítják a kért masszázst, kezelést! Nem kell hogy fájjon, ha nem muszáj. További információ a http://greifen-massage.hu/Life1-Corvin/ weboldalon. Like-oljon minket a Facebook-on: https://www.facebook.com/greifenmassage/ Keresse a Greifen Masszázs Stúdiót a Life1 Corvinban!

 • 8700,0 Ft

  A végeredmény feszesebb, formásabb mellek, előre mutató mellbimbók és esetenként akár 2-4 cm-rel megnövekedett méret. A növekedés mértéke nagyjából megegyezik a menstruációs időszak alatt tapasztalható mellnagyobbodással, ami esetenként elég látványos is lehet. Ám ne gondoljuk, hogy a mellmasszázs hatása azonos a plasztikai sebészeti eredményekkel. Annál viszont minden szempontból kíméletesebb, és fájdalommentesebb. Javasolt a 12 alkalom, hogy tartósan elérhető legyen a kívánt eredmény. A kúrát ezt követően érdemes megismételni még kétszer 6 hónapos különbséggel, majd évente egy alkalommal. Persze ez attól is függ, hogy csökken-e a mellek feszessége és mennyi idő alatt. Ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie. A javasolt kúra a minél hosszabb tartósság érdekében indokolt. Ugyanakkor akár megelőzési jelleggel is végezhető az eljárás. További információ a weboldalon. Keressen minket a Facebookon is: Mi segítünk Önnek abban, hogy külleme és közérzete rendben legyen! Hogy Ön is Jobban Érezze Magát a Bőrében! Gilda Max - Allee, Greifen Masszázs Stúdió!

 • 3690,0 Ft

  Várjuk Önt is, Stressz- és görcsoldó-. izomlazító-, relaxáló-, frissítő- és dinamikus masszázsainkra az Allee-ban, a Gilda Max Fitnessnél! Mi nem csak a testtel, a lélekkel is foglalkozunk! Blokkoldástól a harmonizálásig, regenerálástól- az energetizálásig, akár egy kezelésen belül is! Próbálja ki alakformáló-, bőrmegújító kezeléseinket is! További információ a weboldalon. Keressen minket a Facebookon is: Mi segítünk Önnek abban, hogy külleme és közérzete rendben legyen! Hogy Ön is Jobban Érezze Magát a Bőrében! Gilda Max - Allee, Greifen Masszázs Stúdió!

 • 15,0 Ft

  Hello mindenkinek, van 7000 eurós támogatást kapott a LAIMA JURKONIENE-tól. A finanszírozás 5000 euróról 1 000 000 euróig terjed. Így minden finanszírozási kérelemre közvetlenül e-mailben írhat LAIMA JURKONIENE asszonynak E-mail: jurkonienelaima@gmail.com

 • 3690,0 Ft

  Új helyünkön is minden nap masszázs - szombaton és vasárnap is - a Life1 Corvin Wellness klubban. Greifen Masszázs Stúdió! Áraink itt is ugyanazok, mint a Life1 Allee Fitness klubban. Hívj Minket Telefonon +36 30 319 8417, vagy ha nem vesszük fel küldj sms -t, vagy e-mailt! De üzenhetsz Facebook-on, Messenger-en, Viber-en, és az Instagrammon is! Mi azért vagyunk, hogy fájdalmaidra enyhülést, problémáidra megoldást találjunk. Mi a probléma okát keressük és nem tünetet kezelünk. A masszázst minden esetben az igényeidhez és tűrőképességedhez, lelki, fizikai állapotodhoz igazítjuk. Nekünk fontos, hogy megoldást találjunk a problémádra és javítsunk fizikai és lelki állapotodon. Greifen Masszázs Stúdió! Ahol esélyed van a gyógyulásra! További információ a greifen-massage.hu weboldalon.

 • 5,0 Ft

  Szia! Itt vannak a hűvös, hamar sötétedő napok. Ha fáradt vagy és egy masszázsra vágysz, lazítanál, szeretettel várlak. Fiatal, megbízható lány vagyok.

 • 5000,0 Ft

  Finanszírozni kell az otthoni, üzleti, autóvásárláshoz, motorkerékpár vásárlásához, saját vállalkozásának megkezdéséhez, az Ön személyes igényeihez, több kétség. Személyi kölcsönöket nyújtanak 5 000 és 50 000 000 euró között, 2% névleges kamatlábbal, függetlenül az összegtől. Kérjük, a hitelkérelemben adja meg a kívánt összeget és a visszafizetési időszakot. További magyarázatokért csak ezt az e-mail címet érintheti: gerrardf485@gmail.com Hitelek magánszemélyek, CDD, munkanélküliek, ideiglenes, RSA, nyugdíjazás, tiltott tiltott, túlzott eladósodás: vannak megoldások egy ingyenes gyors hitel megszerzésére.

 • 5000,0 Ft

  Finanszírozni kell az otthoni, üzleti, autóvásárláshoz, motorkerékpár vásárlásához, saját vállalkozásának megkezdéséhez, az Ön személyes igényeihez, több kétség. Személyi kölcsönöket nyújtanak 5 000 és 50 000 000 euró között, 2% névleges kamatlábbal, függetlenül az összegtől. Kérjük, a hitelkérelemben adja meg a kívánt összeget és a visszafizetési időszakot. További magyarázatokért csak ezt az e-mail címet érintheti: gerrardf485@gmail.com Hitelek magánszemélyek, CDD, munkanélküliek, ideiglenes, RSA, nyugdíjazás, tiltott tiltott, túlzott eladósodás: vannak megoldások egy ingyenes gyors hitel megszerzésére.

 • 5000,0 Ft

  Finanszírozni kell az otthoni, üzleti, autóvásárláshoz, motorkerékpár vásárlásához, saját vállalkozásának megkezdéséhez, az Ön személyes igényeihez, több kétség. Személyi kölcsönöket nyújtanak 5 000 és 50 000 000 euró között, 2% névleges kamatlábbal, függetlenül az összegtől. Kérjük, a hitelkérelemben adja meg a kívánt összeget és a visszafizetési időszakot. További magyarázatokért csak ezt az e-mail címet érintheti: gerrardf485@gmail.com Hitelek magánszemélyek, CDD, munkanélküliek, ideiglenes, RSA, nyugdíjazás, tiltott tiltott, túlzott eladósodás: vannak megoldások egy ingyenes gyors hitel megszerzésére.

 • Keresés mentése