Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

Weboldal készítés
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • - Számítógép javítás - Számítógépes problémák diagnosztizálása és megoldása - Hardver és szoftver beállítása, telepítése frissítése - Hálózati eszközök beállítása - Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok tervezése, kivitelezése - Webfejlesztés - Domain & Webtárhely - Internet kapcsolat és levelezés beállítása - Vírus keresés és irtás - Informatikai tanácsadás - Általános karbantartás, tisztítás - Hardverek, szoftverek és kellékanyagok beszerzése - Rendszerfelügyelet

 • 10 Ft

  Okos szerverekért lelkesedik a világ a modern szerverek iPhone-ja! Legyen saját privát Okosszervere! Ajánljuk: otthoni felhasználóknak, kis-és középvállalkozóknak, nagyvállalatoknak. Legyen saját privát Okos szervere! Akár 100 GB óriás webtárhelye! Cloud tárhelyet korlátlan tulajdonságokkal! Ingyen domain nevet web tárhelyéhez! Dinamikus adatbázis használatot! 100+ CMS (Joomla!, WP...) futtatást! Mindezt rendkívül alacsony áron, kötelezettség nélkül, azonnal kipróbálhatja! https://tarhely.eu/ugyfeladmin/aff.php?aff=960

 • 200.000 Ft

  SZÉPSÉGIPARHOZ TARTOZÓ EGYEDI WEBOLDAL KÉSZ ÁLLAPOTBAN ELADÓ! HA SZERETNÉD, AKKOR KERESETI LEHETŐSÉGGEL IS HA NEM AKKOR SAJÁT HASZNÁLATRA ! /FODRÁSZ, MANIKÜR-PEDIKÜR, KOZMETIKUS, MASSZÁZS, STB/ WEBOLDAL IGEN JÓ ÁRON ELADÓ 200.000,-FT-ÉRT! PERSZE BÁRMIVEL BŐVITHETED, MEGMUTATJUK A HOZZÁFÉRÉST, BÁRMILYEN GONDOLATODAT MEGVALÓSITHATOD AZON AZ OLDALON! AKÁR MEGBESZÉLÉS SZERINT, RÉSZLETRE IS! HIVJON HA ÉRDEKLI, KÉSZ WEBOLDAL, ÉS KERESSEN VELE, AZONNAL IS AKÁR! 06-70-671-4112

 • 1 Ft

  Csapatunk tapasztalatai és kreativitása lehetővé teszi, hogy bárkinek bármilyen webes megoldást nyújtsunk. Vállalunk weboldalak, webáruházak, blogok, és más webes felületek fejlesztését és karbantartását. További kérdéseikkel és árajánlat kérésükkel forduljanak bizalommal hozzánk az ugyfelszolgalat@feralsolutions.hu e-mail címen.

 • Díjmentes informatikai tanácsadás Hajdú-Bihar megyei, legalább egy bejelentett fővel működő vállalkozások részére. Honlap, üzleti megoldások, szolgáltató, gyártó és kereskedelmi cégek részére is. Hihetetlennek tűnik? Pedig igaz. Keressen!

 • 600.000 Ft

  A hoodieland.com 2017-es év elején volt létrehozva. A weboldal olyan árut kínál, amiket hagyományos üzletekben nem találsz meg, és ezért nagy az érdeklődés iránta . A weboldal angol, szlovak, magyar nyelvre van forditva sőt létezik még cseh változata is . A weboldalt továb lehet bőviteni német és orosz nyelvre is. Több pénzértéket lehet választani a webshopon és ezt is bővíteni lehet. Az oldalnak fizetési kapuja van a vásárlók számára. Leszerződött futári szolgálat biztosítja önnek, hogy a világ bármelyik részére kényelmesen tud árulni és kézbesíteni csomagokat. A weboldalnak jó kilátásai vannak a jövőbe és nagyobb invesztíció esetén a reklámozására nagy bevételt tud elérni. Az invesztíció visszaáramlása kb 3-6 hónap lehet. Személyes találkozón bemutatjuk az összes dokumentumot ami a webshop üzemeltetésével kapcsolatos és persze alap információkat is nyújtunk. Az ára 2000€ amibe benne van : 1. Kontaktus a szálítoinkal (szálítok férfi, női, gyerek ruházatra, ajándék tárgyakra, kozmetikára) 2. Domena.com (uradalom) univerzális az egész világ számára, 3.FB oldal szurkolókkal + instagram 4 oktatás a webshop rendzerébe + marketing és logisztikai oktatás 5. Megmutassuk a vásárlókal fojtatott beszélhetéseinket 6. Technikusunk beálitja az oldalt tetszése szerint 7. Raktáron lévő áru (pólók, trikók, pulóverek – eladói ár kb 5500€ . Az árban benne van még egy domena.com (uradalom) , ami egyféle portfólió . Az az oldal is végverzióban van. Az oldal ára növekedik a beérkezet rendelések alapján. Az áron egyezni lehet Kérjük csak a komoly érdeklódők jelentkezését.

 • Individuális webshopot tudok készíteni vagy weboldalt worpressban. Grafikus szólgáltatások, mint pld. logo, banner stb. Szociális hálózatok igazgatása, marketing. Segítek külföldre kerülni ( SK, CZ, RO, és más ) Ha érdeklődnél nyugottan jelentkezz .

 • 300.000 Ft

  Eladásra kínálok kész álapotban lévő webshopot kiskereskedelem számára. Tovább bővithető nagykereskedelemre. Elérhetőség a szálítokra. Az webshop az elején van ezért az ára 1000€. Részletesen szémelyesen.

 • 75.000 Ft

  Weboldal, webshop eladó wordpressban 250€ az ára. Több info emailben vagy telefonon.

 • 450.000 Ft

  Eladó kész álapotban lévő weboldal. A weboldal wordpressban van felálítva. Megtanícsuk önöknek a webshop használatát, bemutassuk a marketingot és a szálítókat. Az ára 1500€. Több info emailben.

 • 150.000 Ft

  Eladásra kínálok kész weboldalt szálítóval wordpressban, ára 500€. Az érdeklődőkét kérem emailben vagy telefonon keressenek 16 óraig.

 • 80.000 Ft

  Ha meg akarja növelni partnerei, vásárlói számát. Teljes körű weboldal és webáruház készítés karbantartással. Landing Page oldalak kivitelezése. Barátságos árak. IWorks.hu

 • 99.000 Ft

  Kreatív honlapkészítés a legújabb technológiával, verhetetlen áron! Integráltan szolgáljuk ki ügyfeleinket, egészen az ötletektől az üzemeltetésig. Saját szerverünk biztosítja a minőségi fejlesztést, optimalizálást és működtetést. Szakmai stábunk a garancia elképzeléseinek webes megvalósításában! Keressen minket ingyenes árajánlatért:

 • 50.000 Ft

  Mobilbarát weboldalak készítése elérhető áron ! Vállalkozásoknak, magánszemélyeknek. Csomagjaink lehetővé teszik az egyszerűbb, illetve összetettebb honlapok készítését. Nézd meg referenciáinkat !

 • 45.000 Ft

  Weboldalkészítést vállalunk modern, reszponzív kivitelezésben, kedvező áron. Korábbi referenciamunkáinkat az alábbi elérhetőségen tekinthetik meg: Megrendelés, árajánlatkérés esetén az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 06-30-652-7141

 • Weboldalfejlesztés, webshop készítés felügyelet, adwords/fb kampányok A Greenet weboldalak fejlesztésével, felügyeletével és online marketinggel (hirdetések, adwords/fb kampányok) foglalkozik. Várjuk új ügyfelek megkeresését. Számunkra az ügyfél a legfontosabb. Weboldalunk: email címünk: info@greenet.hu

 • Webdesign, grafikai munkák, UX/UI tervezés, brandépítés. Vállalkozásunk leginkább kezdő cégeknek segít a brand építésben (de szívesen dolgozunk bárkivel) és felhasználóbarát oldalak, alkalmazások megtervezésében. Weboldalunk: Email címünk: info@planner.hu Amiben állunk rendelkezésedre: -Offline grafika (pl. pószterek, plakátok, névjegykártyák grafikai terve), --Online grafikák, -Brand felépítése, -Marketing, -Honlapkészítés, -Drótváz készítés, -Tesztelések, -UX/UI tervezések, -Web és alkalmazás design.

 • Keresés mentése