Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

Nyelvoktatás
  • Hirdetések

    Hirdetések az oldalon: 50 / 20

  • Általános, gazdasági,-és üzleti,orvosi,-és egészségügyi szaknyelv oktatás,korrepetálás,nyelvvizsgára felkészítés. Továbbá vállalok önéletrajz írást,állásinterjúra felkészítést,egyéb szövegek fordítását vagy a már meglévő szövegek ellenőrzését és javítását. Több éves tapasztalattal. Az ár csak az oktatásra vonatkozik,a fordításra nem! ÍRÁSBELIRE ÉS SZÓBELIRE EGYARÁNT VAN FELKÉSZÍTÉS!!!! HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS ELÉRHETŐ. TANANYAGOT BIZTOSÍTOM. AZ OKTATÁS SZEMÉLYESEN CEGLÉDEN ÉRHETŐ EL. ÁRAK: ÁLTALÁNOS NYELV-2000,-FT. SZAKNYELV-2500,-FT. AZ ÓRÁK 45 PERCESEK.

  • Általános, gazdasági,-és üzleti,orvosi,-és egészségügyi,idegenforgalmi,műszaki,-gépészeti szaknyelv oktatás,korrepetálás,nyelvvizsgára felkészítés. Továbbá vállalok önéletrajz írást,állásinterjúra felkészítést,egyéb szövegek fordítását vagy a már meglévő szövegek ellenőrzését és javítását. Több éves tapasztalattal. Az ár csak az oktatásra vonatkozik,a fordításra nem! ÍRÁSBELIRE ÉS SZÓBELIRE EGYARÁNT VAN FELKÉSZÍTÉS!!!! HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS ELÉRHETŐ. TANANYAGOT BIZTOSÍTOM. AZ OKTATÁS SZEMÉLYESEN CEGLÉDEN ÉRHETŐ EL. ÁRAK: ÁLTALÁNOS NYELV-2000,-FT. SZAKNYELV-2500,-FT. AZ ÓRÁK 45 PERCESEK. KÜLDJÖN INGYENES ÜZENETET:deoec18@gmail.com

  • Eladó bejegyzett regisztrált érettségi, nyelvvizsga, diploma, OKJ bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány, általános iskolai és középiskolai bizonyítvány, illetve további papírok és okmányok. Ipari nyomdában gyártott, eredeti, dátumtól és intézménytől függetlenül. Igény szerint testreszabható, rendkívül olcsó, diszkrét és megbízható! Sürgős megrendeléseket is vállalunk! Országos szállítás, Budapesten belül ingyenesen! Érdeklődni a bizi2013@yahoo.com e-mail címen tud.

  • Keresés mentése