Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

Oktatás
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 2000,0 Ft

  Programozás/Számítástechnikai ismeretek korrepetálást vállalok: Programozás: JAVA PHP (+kiegészítő script/leíró nyelvek) JAVASCRIPT, JQUERY, AJAX, JSON, REACT HTML+CSS SQL Emelt szintű informatikai érettségire való felkészítést, ECDL vizsgára való felkészítést vállalok! Hálózati felkészítést is (Cisco IOS) vállalok

 • 2000,0 Ft

  ECDL (Word,Access,Powerpoint,Excel) és Informatikai Érettségi(alap, közép, emelt fokú) felkészítést vállalok, Java, Javascript, React Php, HTML (5), CSS nyelvekből korrepetálást, Hálózati felkészítést (Cisco IOS) vállalok. Az ár minden egyes megkezdett órára érvényes. (2000Ft-tól) Borsod megyén belül akárhol. Tanítási referenciák: Egyetemi diákok, általános iskolások, középiskolás diák (hálózat/webprogramozás), 30-50 év közöttiek!

 • Általános, gazdasági,-és üzleti,orvosi,-és egészségügyi szaknyelv oktatás,korrepetálás,nyelvvizsgára felkészítés. Továbbá vállalok önéletrajz írást,állásinterjúra felkészítést,egyéb szövegek fordítását vagy a már meglévő szövegek ellenőrzését és javítását. Több éves tapasztalattal. Az ár csak az oktatásra vonatkozik,a fordításra nem! ÍRÁSBELIRE ÉS SZÓBELIRE EGYARÁNT VAN FELKÉSZÍTÉS!!!! HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS ELÉRHETŐ. TANANYAGOT BIZTOSÍTOM. AZ OKTATÁS SZEMÉLYESEN CEGLÉDEN ÉRHETŐ EL. ÁRAK: ÁLTALÁNOS NYELV-2000,-FT. SZAKNYELV-2500,-FT. AZ ÓRÁK 45 PERCESEK.

 • Általános, gazdasági,-és üzleti,orvosi,-és egészségügyi,idegenforgalmi,műszaki,-gépészeti szaknyelv oktatás,korrepetálás,nyelvvizsgára felkészítés. Továbbá vállalok önéletrajz írást,állásinterjúra felkészítést,egyéb szövegek fordítását vagy a már meglévő szövegek ellenőrzését és javítását. Több éves tapasztalattal. Az ár csak az oktatásra vonatkozik,a fordításra nem! ÍRÁSBELIRE ÉS SZÓBELIRE EGYARÁNT VAN FELKÉSZÍTÉS!!!! HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS ELÉRHETŐ. TANANYAGOT BIZTOSÍTOM. AZ OKTATÁS SZEMÉLYESEN CEGLÉDEN ÉRHETŐ EL. ÁRAK: ÁLTALÁNOS NYELV-2000,-FT. SZAKNYELV-2500,-FT. AZ ÓRÁK 45 PERCESEK. KÜLDJÖN INGYENES ÜZENETET:deoec18@gmail.com

 • 5,0 Ft

  Anyanyelvi szintű bolgár nyelvtudással vállalok tolmácsolást, fordítást. Partnereinek a szállítását is megoldjuk, amennyiben erre igény van keressenek bizalommal.

 • 1,0 Ft

  Még ma jelentkezzen iskolánk felnőttoktatására! Nincs képzési díj, nincs vizsgadíj, nincs felső korhatár. Piac képes szakmáinkat keresik és jövőre is keresni fogják. Indulnak a nagy beruházások. Ne maradjon ki a jobb kereseti lehetőségből. Képzéseink: Gépgyártástechnológiai technikus CNC gépkezelő Informatikai rendszerüzemeltető Jelentkezni lehet a www.dszcmechwart.hu honlapon, illetve személyesen az iskolában. Telefon: 52/413-499 Képzés helye: Debreceni SzC Mechwart A. Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma 4025 Debrecen, Széchenyi u. 58. A képzés szeptemberben indul! Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 30.

 • Keresés mentése