Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 1 Ft

  Beton konyha pultok, fürdőszoba pultok, munkalapok. Forradalmian új termék a belsőépítészetben. Vállajuk egyedi munkalapok konyhapultok, asztalok elkészítését az ön igényei szerint. Tervezés – Gyártás – Kivitelezés! Anyaga: Pannomat - Szálbeton® szabadalmaztatott termékünk - fagyálló kopás álló repedés mentes Színe: gyártási technológiának köszönhetően során alakítható, lehet beton szürke, fehér, csiszolt fényezett, egyedi szín és szemcse megjelenésű Keressen az interneten és elérhetőségeinken! www.pataiepuletszobraszat.hu

 • 1 Ft

  Gránit – Márvány - Mészkő Vállaljuk konyha és fürdőszoba pultok elkészítését, valamint külső belső építészeti elemek, homlokzati díszek megalkotását. Kövek profilmarása, faragása. Emléktáblák készítése, betűtípusok, ornamentikák számítógépes vésés egyedi emléktáblák megtervezése. Gránitkönyöklők élfényezése, vízorvagása Kövek impregnálása, csúszásmentesítése Oszlopok esztergálása akár 4 méteres hosszúságban is Ablakpárkányok, könyöklők, kerítés fedkövek, lépcsőlapok, medenceszegélyek, padok asztalok, lábazatok, burkolatok, stb. Minőség - Megbízhatóság – Komoly Referenciákkal Keressen minket az interneten vagy érdeklődjön az elérhetőségein! www.pataiepuletszobraszat.hu

 • 9.400 Ft

  EXPRESSZ BÚTORJAVÍTÁS BUDAPEST KÖRZETÉBEN 06209884170 Ha nem tudja összecsukni, vagy kinyitni kattanós heverőjét, megjavítjuk... Eltört a vasalat felnyíló franciaágyában ? Még ma megoldjuk, csak hívjon ! Leszakadt az ágyrácsát stabilabbá tesszük mint volt . Garancia, minőség... Gyors megoldást biztosítunk mindenféle bútor javítására akár azonnal .

 • 9.400 Ft

  HA KÖLTÖZKÖDÉS KÖZBEN MEGSÉRÜLTEK BÚTORAI TELEFONÁLJON ! Azonnali bútorjavítás, bútor szét és összeszerelés Budapest körzetében. Költözne, de a bútor nem fér át az ajtón ? Sajnálja otthagyni gardróbját ? Ágy, kanapé, heverő, szekrény javítására éjjel-nappal hívhat minket 0-24!

 • 9.400 Ft

  Profi lakberendezési falfúrás téglába, betonba, csempébe 06209884170 Valósítsa meg velünk álmait...rendezzük be együtt elképzelt otthonát ! Ne a szekrény tetején porosodjanak emléktárgyai, fúrjuk fel a falra, Had gyönyörködjenek bennük vendégei már a hétvégi családi ebédnél !

 • 9.400 Ft

  Törött ágy, leszakadt kanapé, nyikorgó heverő javítás 06209884170 Ha senki nem veszi fel a telefont, hívjon minket bátran éjjel-nappal... Az Önnek megfelelő időpontban megjavítjuk sérült bútorait garanciával. Bútorok összeszerelése hétvégén, este és ünnepnapokon is 0-24.

 • 9.400 Ft

  Akár most felfúrjuk a falra lakásfelszerelési tárgyait, csak hívjon ! Ha kifogott a betonfal saját fúrógépén, szakembereinkkel segítünk : Bármilyen falba, vagy födémbe fúrunk különböző méretű furatot, Felszereljük lakásdíszeit, Önnek még takarítania sem kell utánunk !

 • 9.400 Ft

  Még nincsenek felfúrva a karnisok és fel kéne tenni a falra a képeket, Kedves emléktárgyai a szekrényen porosodnak, nem tudja őket felfúrni... Mikor lesz végre otthonos a lakása, ha nem oldja meg a falfúrást ?! Tökéletes végeredményért hívja profi falfúró mestereinket éjjel-nappal !

 • 9.400 Ft

  Drága szabadidejét inkább hasznosan töltse, ne falfúrásra pazarolja, Itt vagyunk mi falat fúrni, profin felszereljük lakásdíszeit a falra 0-24. Ha csak az ár számít, sajnos nem mi vagyunk az Ön szolgáltatója... De, ha korrekt falfúró mestert szeretne, hívjon minket bizalommal !

 • 9.400 Ft

  Ez hihetetlen ! Itt vagyunk Önnek 0-24, mégis egyedül fúrná a falat ?! Ha megunta, hogy kedves emlékei a szekrényben porosodnak, hívjon ! Felfúrjuk a falra festményeit, régi fotóit, hogy otthonosabban élhessen. A falfúráshoz fúrógépe bárkinek lehet, de Ön töltse okosan az idejét !

 • 9.400 Ft

  SOS BÚTORSZERELÉS 0-24 HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAP IS BUDAPESTEN Szekrénysorok szétszerelése, bútorok lapra szerelése szállításhoz . Ha nem tudja saját kezűleg megoldani a csomagolás mellett, hívjon ! Velünk nem kell attól félnie, hogy a szerelésnél megsérülnek bútorai . Új szomszédai gondtalanul élvezik lakásukat, mert náluk már jártunk.

 • Keresés mentése