Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

biatorbagy
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 1.000 Ft

  Könnyű betanított munkára keresünk operátorokat biatorbágyi fröccsöntő üzemünkbe. Már 8 általános végzettséggel felvételt nyerhetsz. Fix fizetésed mellett számíthatsz jelenléti és hűség bónuszokra, ezen kívül teljesítmény és év végi bónuszok várnak. Ingyenes céges busszal jöhetsz hozzánk dolgozni Tatabányáról és Bicskéről. A munkaruhádat is mi biztosítjuk. Jelentkezz a 70 673 1182-es telefonszámon, vagy a bea.kerezsi@daejung.hu e-mail címen.

 • 760.000 Ft

  Eladó egy új építésű kis szigetelt faház. A faház 10 cm.gerendás szerkezetből épült,panelekre bontható,kívül 19 mm. fózolt hajópadló borítással,egy méter elöl és oldal terasszal,trapézlemez borítással. A faház nem tartalmazza a festést,alapot,szigetelést,belső falakat,ajtót,ablakokat. A faház méretei 3,5x6 méter és a terasz része + 1 méter oldalt és elől is. Igény szerint belső falak szigetelését,borítását és festését is vállalom. Egyedi méretekben is építünk.

 • 7.500 Ft 9500 Ft.

  Eladó a képeken szereplő video-audio elosztó. Egy video jel elosztása minőség romlás nélkül 8 készülékre. Az RGB, S-VHS, Yuv és kompozit jelek a sztereo hanggal együtt szétoszthatók. Pl: beltéri egység szétosztása akár több tv készülékre illetve a jobb minőségű felvétel készítése érdekében ,DVD felvevőre, SVHS video magnóra. Újszerű, hibátlanul működő készülék. Átvehető Biatorbágyon vagy Budaörsön.

 • 2.000 Ft

  Eladó készülék tartozékaival, akkumulátor nélkül ! A fülhallgató és a vezérlője soha sem volt használatban. Amikor eltettem, működött. Jelenleg nem tudom kipróbálni az akkumulátor hiánya miatt.

 • Keresés mentése