Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

balmazujvaros
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 22.000.000 Ft

  Balmazújváros belvárosában angol típusú sorház utolsó lakása, földszint + emelet. A földszinten konyha+étkezős nappali+20nm-es szoba+ WC+jelenleg irodaként működő helyiség különálló bejárattal+kazánházhelyiség+kamra+lakásból is megközelíthető garázs. Az emeleten fürdőszoba +külön WC+ 3db hálószoba és galéria könyvespolccal és a közlekedő folyosón beépített szekrényekkel, 3nm-es erkély. A lakás hőszigetelt, gázcirkó fűtés, padlózat kerámia(WC-fürdőszoba-konyha) ill. parketta és laminált padló. A lakás teljesen tehermentes.

 • 1.000 Ft

  Hét légkamrás műanyag ajtó, ablak. harmonika ajtó.Redőny:műanyag, alumínium. Kombinált redőny szúnyoghálóval. Szúnyogháló ajtóra, ablakra. Fa ajtó készítés, laminált lap lerakás Stb

 • Ha már profi vagy a Modell munkavégzés területén és van portfóliód is, akkor ez az ajánlat rád vár. Keressük (országosan) a kiajánlható TOP 10-et, ha részt szeretnél venni a reklám világában, amihez csak jó fotóanyag kell. Jelentkezni fotóanyagok alapján és telefonszám megadásával a hirdeteshr6@gmail.com e-mailen lehet.

 • Vállalkozni akarók részére Európában is egyedülálló ablakszigetelési technológiát kínálok, betanítással, ami min. 20-30 évre megélhetést biztosít. Bővebb infóért keressen a hirdeteshr6@gmail.com e-mailen, név, cím (város/település) és telefonszáma megadásával.

 • Munkaruha varrására, éves folyamatos munkára keresünk 5-100 fő-ig varrodai kapacitásokat, azonnali kezdéssel, országosan. Kapacitás felajánlást kérünk név, cím (város/település) és telefonszám megadásával a hirdeteshr6@gmail.com e-mailre.

 • 3.000 Ft

  Gyermekjárókeret eladó, magassága állítható és összecsukható. Ára:3000 Ft Balmazújvároson, Debrecenbe esetlegesen házhoz is szállítom.

 • 1 Ft

  Szeretnél, dolgozni, pénzt keresni? Szerteném megosztani veletek, hogy rátaláltam , arra az üzletetre, amit már régóta kerestem! A sfi üzlete! Nagyon, sok üzlet van fent a neten, de ez 20 éves múlttal rendelkező cég! Ami azért már bizonyított, azokhoz, akik pár év múlva megszünnek. A munkát könnyen ellehet végezni!A munka, csapatom bővítése, termékek reklámozása! Játszom, licitálok és közben pénzt keresek! NINCS kötelező vásárlás! Itt mindenki, a saját tempójában végzi a munkáját. Napi 3-5 óra ráfordítással,könnyen elvégezhető! Ingyenes, regisztráció! Ha elmúltás 18 éves itt a helyed!

 • 1.000 Ft

  Bontási törmeléket vásárolnék Balmazújvárosban, 2-3 m3 mennyiségben, beton, tégla, cseréptörmelék. El is szállítanám szükség esetén.

 • Ha elmondanám neked, csak 5 pontban nem hinnéd el.A világhírű marketing, reklámcégnél,a SFI-nél: 1) NINCS KÖTELEZŐ MUNKAIDŐ 2)NINCS KÖTELEZŐ REGISZTRÁCIÓS DÍJ 3)NINCS KÖTELEZŐ KEZDŐ CSOMAG 4)NINCS ELBOCSÁJTÁS, nem szűnik meg a munkaviszonyod 5)NINCS FŐNÖKÖD Most van viszont egy promóció, mellyel nyerhetsz 250$-t, ha még a napokban regisztrálsz! ÍRJ ÉS KÜLDÖK RÉSZLETES INFÓT KIVÁLÓ CSAPAT,KÖNNYŰ MUNKA !

 • Keresés mentése