Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 7.000 Ft

  Megrendelhető az EU szabvány alapméretű 5x4-es elrendezésű műkő urnarekesz, ebből leválasztott kisebb egységei, sorok, párok, darabonként is. Készül hegesztett betonacél vázra öntve preciziós sablonban, műkőzuzalék és cement 3:1 arányú keverékéből, megmunkálva, látható felületei mattcsiszolva. Garantáltan az országban a legpontosabb méretű,tetszetős-tartós- könnyű és a legolcsóbb(!) mégha az ország legtávolabbi szögletébe is kell szállítaniuk !!! Elejét lefedő íráslapok behelyezése nagyon egyszerű, mivel a fakkok befelé kicsit kónuszosak, igy nem kell sem csavarozgatni, sem más rögzítést kitalálni, a bepasszoló mészkő-márvány-gránitlapok csak körbefugázást igényelnek, és ezzel tartós rögzítés, hermetikus lezárás érhető el. A kiirt ár 1 darab urnatartó fakk nettó ára.

 • 22.000 Ft

  Erős hegesztett betonacél vázra öntött tömör 40 cm átmérőjű 75 kg súlyú száras műkőgolyók (vagy félgömbök) sűllyedésgátló talpazatán képzett lyukon és a talajba fúrt lyukon át képesek kamionok-teherautók, és személyautók kerekeit is visszatessékelni a helyes útra, megvédeni a gyalogosokat a járdák szélénél, szabályozni a parkolás-behajtást, stb.

 • 35.000 Ft

  vandálbiztos stabil műkőváza, közterületek díszeként, évelő virágok-tuják-bokrok tartására, vagy dohányzásra kijelölt hely csikkelnyomójának-tárolójának, vagy középület bejáratához esernyőtartónak is készítettünk már A kiirt ár egy darab bruttó ,számlás ára !

 • 15 Ft

  Helló, Egyéni vállalkozó vagyunk, aki elismert és elismert hitelezési tevékenységünkre Európában és külföldön. Minden magánszemélynek és vállalkozásnak kölcsönözzük a pénzösszegeket, amelyek összege € 3.000-től 1.500.000 €, a visszafizetési feltételek pedig nagyon kedvezőek és mindenki számára elérhetőek. Valójában ezeket a kölcsönöket a zárt és a hatályos törvények tiszteletben tartása mellett adják meg, az európai magánszemélyek pénzeszközeinek kiadása és szabályozása mellett. Garantáljuk az azonnali jóváírást e-mail: margrethavanreenen@gmail.com

 • Keresés mentése