Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 100000,0 Ft

  Köszönet mindenkinek. Bárki, akinek sürgősen szüksége van, közelebb kerülhet ahhoz, hogy a tiszta hitel biztosítva legyen és csalás nélkül. A személynek csak bankszámla van szüksége a kölcsön átutalására. Bárki, aki érdekelt, kérjük, lépjen kapcsolatba velem e-mailen: luradpunk@gmail.com

 • Amikor az én saját és testvérem idősödő kutyáit simogatom, olyankor mindig facsarodik egy nagyot a szívem és eszembe jutnak azok a szegény idős, vagy idősödő kutyák,Akiket hosszú szolgálatban eltöltött évek után az IMÁDOTT "gazdája",vagy esetleg az örökösök adtak le a gyepmesteri telepekre. :'( Mit érezhetnek, hisz teljesen megbíztak a "gazdiban"? Most meg nem kellenek senkinek, hisz öreg kutyát nem sikk örökbe fogadni. (Tisztelet a kivételnek!) Esténként biztos a régi szép időkről álmodnak,amikor még "szerették" Őket. Most az ózdi gyepin is vannak ilyen álmodozó, megunt, leadott kisöregek. Mi nagyon szeretnénk még esélyt adni Nekik a boldogságra! Szeretnénk, ha visszakapnák az emberekbe vetett hitüket.Mutassuk meg, hogy van még jövőjük, lesznek még boldog gazdisok! Amennyiben úgy érzed, hogy megadnád valamelyiknek a boldogságot,akkor hívd Erikát! 06 70/325-2625, ha foglalt,hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt keresed! Ahogy lesz egy kis ideje visszahív.

 • Hédikét az 1 év körüli kis szuka kutyát,nagy betegen az utcán találták. Egy madzag volt a nyakába bele nőve. Egy nagyon kedves állatbarát segítséget kért neki és ideiglenesen be is fogadta, de sajnos megtartani nem tudja. Hédike ivartalanítva lett, chipet és oltásokat megkapta. Már csak egy olyan gazdi kell neki, aki szereti,amíg él és a gondját viseli. Érdeklődni lehet a 06 70 325-2625 telefon számon lehet. Esetleg,ha foglalt,akkor légy türelmes és hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt hívod. Ahogy lesz egy kis ideje, visszahív.

 • Gazdit keresünk sürgősen Robinak a 11 éves német juhász kan kutyának. Robit a volt "gazdái" leadták az ózdi gyepmesteri telepre, nem törődtek vele, hogy a leadott kutyák helyhiány esetén, akár azonnal is "altathatók". Nagyon szeretnénk neki egy új családot,ahol még visszakapja az emberekbe vetett hitét és amíg él szeretik és gondoskodnak róla. Érdeklődni lehet ezen a számon: 06 70 325-2625, ha foglalt, légy türelmes, vagy hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt hívod. Ahogy lesz egy kis ideje,visszahív.

 • 2000000,0 Ft

  Helló Minden szórakoztató számomra, hogy ezt az üzenetet, mint a szolgáltató toke törekedjen együttmuködésre annak befektetési szerény ember, hogy segítsen leküzdeni a pénzügyi gondok, és változatos a kituzött célok a jövoben minden nehézség nélkül. Ehhez fogom magyarázni a megközelítés, hogy a hitel ajánlatot hitel (különösen társaságok és egyesületek) válságban vagy keres segítséget, hogy megoldja néhány pénzügyi problémák, vagy hogy hozzanak létre egy üzlet. A választás a mennyiség 1500 € 400,000 maximális. Választható visszafizetési idoszak: 2-10 év. Éves értékcsökkenés mértéke 3% -os kamatot. Ebben az összefüggésben, kérjük, szíveskedjen írni vagy keressen meg e-mailben, ha érdekli az ajánlatom préstamo.Email: emilliafloranta@yahoo.fr köszönöm

 • Pötyke, ez a 1,5 év körüli közepes nagyságú szuka kutya, egy vidéki gyepmesteri(régen:sintér) telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt keresed! Visszahív.

 • Kelly, ez a 7 év körüli, közepes nagyságú szuka kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625 DU:16-20-ig!, ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet,hogy melyik kutya miatt keresed! Visszahív. A GYEPMESTERI TELEP MEGTELT!!! Gazdik,vagy ideiglenes befogadók jelentkezése NAGYON SÜRGŐS lenne!!! Sajnos egyenlőre csak ilyen képeket tudok róla feltenni, mert egyenlőre nem jön ki az óljából. Ezek a képek a bekerülése napján készültek.

 • Viku, ez a szép, 1,5 év körüli, közepes nagyságú kan kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625 DU:16-20-ig!, ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet,hogy melyik kutya miatt keresed! Visszahív. A GYEPMESTERI TELEP MEGTELT!!! Gazdik,vagy ideiglenes befogadók jelentkezése NAGYON SÜRGŐS lenne!!!

 • 1,0 Ft

  Mops, kiváló minőségű kiskutyák, a világ legjobb vérvonalai! 2 hónaposak, vakcinázottak, hivatásszerűen hátrányosak. A szülők trófea kutyák. A szabad férfi és nőstény egy 10 hetes alom, és egy másik alomnak egy hím 9 hetes. További információ a kiskutyákról, a szülőkről (fényképek, felvételek) - hívja. +381641449204 E-mail: ofalexgoldens.office@gmail.com Külföldi szállításszervezés lehetősége. Aleksandra Milosevic 20g hivatásos tenyésztő kutya. Kennedy "Of Alexgoldens" FCI 5082, Belgrád.

 • Keresés mentése