Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • Gyönyörű Bichons Frises kiskutyák, akik jó otthonokat keresnek. Két nőstény és négy férfi. Az első felvételüket, a golyóstollat és az állatorvost ellenőrizték. Lépjen kapcsolatba most további részletekért. Kösz

 • Ezek a gyönyörű Shiba Inu kölykök új otthont keresnek. Három férfi és 3 nő. Készen áll az új otthonukra. Eljutnak az első vakcinázásukhoz, az állatorvosok ellenőrzéséhez és a deworminghez. Vegye fel velem a kapcsolatot. Kösz

 • Gyönyörű regisztrált Rhodesian Ridgebacks kölykök. 3 hím és 7 nőstény. Jöjjön regisztrált és beoltott. 100% egészséges. Lépjen kapcsolatba most.

 • Örömmel jelentjük be a 10 Nyugat-Fehér Terrier kölykök alomának érkezését. - 3 hím - 6 nőstény Anya és apa mindketten szuper édesek, barátságosak az élet és szeretet szeretik játszani. Mindkettő szuper jó a gyerekekkel és a nagy családi kutyákkal A kölykök készek ma örök otthonukba menni. Első felvételüket, deworming és vetélkedőjüket kapják. Lépjen kapcsolatba most.

 • Csak négy maradt: 2 fiú - 2 lány 2 nővérünk és 2 testvérünk örökké otthont talált. Kiváló családi kisállat. Szerelem, hogy közel legyenek a családtagokhoz. Az első és a második lövés, a 2 féregelés, az eltávolított karmok eltávolítása, az állatorvosi ellenőrzés, a kölyökkutyák és a takaró, a gallér, a töltött játék, hogy könnyebbé tegyék az újratelepítést. Megkezdődött a megtekintés. A képek minden pénteken frissítésre kerülnek, így megtekintheti őket. További információért kérjük, írjon vagy írjon nekem. Megjegyzés: A múltbeli kölykök családjának bizonyságai ". Az utolsó fotók múlt kölykök

 • 3 fiú és 2 lány még mindig elérhető 9 kölyökből álló, 2017-es kölyökből, ma készen áll. Ezek Vet Health Check és az első felvételek. Ők is romlanak. Ezek csodálatos, egészséges, barátságos kölykök. Szabadon mozognak a juh tollakból, ki vannak téve, csirkékhez és gyöngytyúkhoz szoktak. Lépjen kapcsolatba most. Kösz

 • Gyönyörű egészséges kiskutyák, nagyon barátságos, jó családi kutyák és hasznos. Az alom 8 kölyök, 2 nőstény és 6 férfi. Ők ellenőrzik, dewormed és az első lövés. indulásra kész. Mindannyian elfogadásra várnak. E-mailben megnézheti.

 • Newfoundland kölykök regisztrált, egészségügyi tesztelt szülők. 2 éves egészségbiztosítási és élettartam-tenyésztési támogatás. Ez a fajta a legjobb. Kérjük, végezzen kutatást, mielőtt bárkit is elfogadna. Ők lesznek, a legjobbak az Ön számára. Ha érdekel, lépj kapcsolatba velem. Kösz

 • Nézze meg ezeket a csodálatos kiskutyákat! Fajtiszta weimaranerek kölykök örökbefogadásra, mivel 10 éves korukban, a jóváhagyott otthonokba. A kölykök első lövésekkel és deworming-kel jönnek. 1 év egészségügyi garancia. A képek frissülnek, ahogy a kölykök érettek. Kezdjük az almotartó edzést, mielőtt elhagynák örök otthonukat. Lépjen kapcsolatba most további részletekért.

 • A máltai kölykök készen állnak új otthonukra. Lesz az első vakcinázási és kiskutya jelentése, naprakész a fecsegés. Lépjen kapcsolatba most, ha érdekli.

 • 2 hónapos kölyökkutyák örökbefogadásra, 2 férfi és 2 nőstény, szüleik Közép-Európából származnak. Ezek a legjobb pókok, akik kecske, juh és csirkékkel nőttek fel. Lépjen kapcsolatba velem e-mailben, további részletekért.

 • 2 nőstény és 4 férfi. Minden kiskutyát az első vakcinával ellenőrizni fogják, és teljesen gorgoncolnak. Ők kétéves egészségügyi garanciával rendelkeznek a genetikai hibák ellen. Én fogok utazni Langleybe, és oda tudok küldeni kölyköket. Lépjen kapcsolatba most.

 • Van öt gyönyörű Chihuahuas kölyökkutyánk, 3 férfi és két nőstény. Kiskutyák állnak a családjához ma. Minden kiskutyát megrántották, vetettük, immunizálták és mikroszeletelték, mielőtt új otthonukba járnának. A kölyökkutyák egy kiskutyacsomagot tartalmaznak, amely magában foglalja a nagy táskát a Royal Canin óriás fajtájú kiskutya ételekkel, a takarót, amely édesanyja, Happy Puppy képzési útmutatója, orvosi feljegyzései és egyéb szükségleteinek köszönhető. Üzenet a további információkért, kérésre elérhetők.

 • Helló Hölgyem/Uram, van egy tőkét, amelyet használni kell a támogatás hitelek, különösen a rövid -, illetve hosszú távú, komoly emberek, becsületes, jó moralities akar ez a hitel egy százalék 2% - os összeget kölcsönzött mert különösen nem akarjuk, hogy sérti a törvény itt a területeken, ahol elérhetőek vagyunk abban, hogy: * hitel cég * pénzügyi * befektetési kész * autó hitel * adósság konszolidáció * hitelkeret * a második jelzálog * a hitel visszaváltási * ingatlan hitel * kész építési * személyi kölcsön * hitelek vállalkozások finanszírozása * lakáshitel Elakad, tilos a bank nem rendelkezik a szívességet, hogy bankok, vagy jobb, ha van egy projekt, meg kell fektetni, rossz hitel fájlt vagy pénz kell fizetni pénzeszközök invest üzleti ügyben. Szóval, ha kell hitelezési pénzt, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba további információk a feltételek hát kedvező.

 • Utcára dobozba kidobott 2 hónapos kiscicák felelős gazdikat keresnek! 2 fiú (fotón felül) és 1 lány.Szobatiszták,féreghajtottak,bolhamentesek. Olyan gazdik jelentkezését várom,akik benti cicáknak szeretnék Őket és vállalni tudják az oltási programot. Szerződéssel és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe. Érdeklődni: 06-30-571-50-64

 • Fehér rántani sütni való csirkék eladó! 2-3,5 kg 480 / kg.Élve!!Rendelést felveszek! Érdeklődni telefonon!!! Házhoz szállítást üzemanyag árban megoldható.

 • Minöségi Kistermetü fajtatiszta Shih-tzu kiskutya - 3 oltással oltási könyvel és féreghajtózva eladó! 11. Hetes.Hibátlan hosszúszörű -fajta tiszta szülöktöl származik . Jó közérzetü játékos emberszerető kiskutya. Szobatisztának mondható. Száraz táppal is nevelhető . Napi két három etetést igényel. Telefonon lehet érdeklödni.

 • Minöségi Kistermetü fajtatiszta maltai selyemszőrű kiskutya - 3 oltással oltási könyvel és féreghajtózva eladó! 11. Hetes.Hibátlan hosszúszörű -fajta tiszta szülöktöl származik . Jó közérzetü játékos emberszerető kiskutya. Szobatisztának mondható. Száraz táppal is nevelhető . Napi két három etetést igényel. Telefonon lehet érdeklödni.

 • A kiskutyák kivételes eredetűek és harmonikus megjelenésűek, híres és jól ismert vérvonalai a kiállítási potenciálnak. Szocializált, egészséges, boldog, beoltott és tisztított belső és külső paraziták EU-útlevél, export törzskönyvezett és chip. anya: Rittium Oprah - Champion apa: Bamabador Admiral Kirk - Inter Grand Champion Légy szabadon kapcsolatba léphet velünk. tel.+381652371406 ( Viber, Whatsaap) E-mail: rittiumbulldog@gmail.com Facebook:

 • Boo bear 2 hónapos, kiváló minőségű, Sire Tajvanról importált, az anya a Kazahsztán. Kennel a legmagasabb számú behozott pomerániai ezeken a területeken. Gyere és nézd meg magad, ne legyen csalás áldozatai. Garantálják a minőséget és az egészség. További információk: +381658112080(viber,whats app) +381658877948(viber,whats app) e-mail:stefijano@gmail.com Facebook:Janev Boris You tube:stefijano kennel

 • Keresés mentése