Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • Imádnivaló Baby Chihuahua kiskutyák Ezek a mi aranyos, csecsemő chihuahua kiskutyák. Nekik van egy szerető személyisége, és a tökéletes családi háziállatokat fogják megtenni. Ha érdekel, ebben a gyönyörű kiskutyákban, kérjük, lépjen velem kapcsolatba.

 • Pomerániai kölykök (minden dokumentumuk van) Gyönyörű pomerániai kölykök, jó házakat keresünk számukra. A kölykök egészségesek, nagy temperamentummal, jó gyerekekkel és más kutyákkal .. első felvételek. és deworming, már megtett. További információért kérjük, írjon nekem, e-mailben. ezek a kölykök regisztrálva vannak

 • Labrador retriever kölykök, jó örökre, új lakások kérjük! Ezek a kölykök keresik a jó, örök otthonokat. A dokumentumok teljes készletei vannak. Szóval kérlek, ha érdekel, most vegye fel velem a kapcsolatot. Kösz.

 • Regisztrált francia bulldog kölyökkutyák Nagyon aranyos férfi és női francia bulldog kölyökkutyák! játékosak, szeretetteljesek és készek arra, hogy haza menjenek, és legyenek családtagjai! Regisztráltak és rendelkeznek az összes teljes dokumentumhalmazzal, minden felvételkészítéssel, naprakészek, és dewormed! Kennel és potty edzés kezdődött! További információért írj nekem e-mailben!

 • Van néhány aranyos kis, beagles kölyök, készen áll a jó otthonra. minden kiskutya, az első lövések, a fésűzővizsga-vizsga, valamint a 2 éves egészségügyi garancia. küldjön nekünk e-mailt egy találkozóra, egy kölyök vagy két kiskutya foglalására. Kösz

 • Cavalier King Charles kiskutyák - Kérem, vegye fel a kapcsolatot Ők voltak az első felvételeik, megcsaptak, és egészségügyi bizonyítvánnyal rendelkeznek, füstmentes otthonban, más kutyákkal, minden méretben és kiskorú gyermekekben, akiket már előre elkápráztattak és felnőttek, az otthoni szülőknél is regisztráltak , valamint a kölykök. Csak azt akarják, hogy menjenek, jó családi házak. Jól érzed magad, írj nekem róluk.

 • Imádnivaló Rottweiler kölykök - készen állnak most! Ezek a kölykök ma készen állnak arra, hogy új otthonukba menjenek. Nekem van egy gyönyörű alom Rottweiler kölyökkutyáknak! Ők az UTD-re, minden vakcinájukra és csikorgatásukra. Minden kiskutya ebben az alomban kóbor pezsgő személyiséggel rendelkezik, és nagyon boldogok és játékos kiskutyák! Ez a hirdetés a kiskutyáink számára szól. Ha érdekli, a kiskutyáinkban, és további információkat és képeket szeretne kérni, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, az Ön nevével, e-mail címével és telefonszámával, hogy elérjem Önt. Köszönöm a rám szánt időt!

 • Imádnivaló Yorkshire terrier kölykök Ez egy gyönyörű alom a Yorkshire terrier kölyköknek. Van, 4 nőstény és 1 férfi. Kényelmesek, kis babák. Ők megyek, hogy a kisebb oldalon legyenek, az ábrák között, 2-4,5 font, teljes mértékben nőtt. Az anyjuk 3 font, az apja 5 kg. Mindegyikük van, a pillanatfelvételeken és a wormingeken. A képek nem igazolják, mennyire aranyosak, nem akartak maradni. Az ár jó. Szöveg, ha érdekel. Köszönöm.

 • (hímek és nőstények) 10 hetes, hím és nőstény kiskutyák. a szülők a helyszínen. Kérem, küldjön e-mailt nekem, a neved és számának, és a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot az összes szükséges információval. Szívesen írhat, komoly kérdésekkel, csak kérjük. vigyázz magadra.

 • Boxer kölyökkutyák, 10 hetes 3 hím és 3 nőstény áll rendelkezésre. ha érdeklődsz, hívj vagy írj.

 • Teljes fajta szülők (nápolyi masztiff kölykök). Minden kiskutya farka dokkolt. Ezek a kölykök egyike. Mint szüleik is, gyönyörű, szerető, örömteli és gondos társaiknak nőnek fel (fajtiszta nápolyi masztiff kölykök). Van 4 fiú és 3 lány. A kölykök is megkezdték a csiklandozásukat. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne, több képet látni vagy akár le is jönni, látogasson el, ne habozzon kapcsolatba lépni velük. A betétek elfogadottak, ezért ha lefekszel, és beleszeretsz, szereted az egyik kölyköt, amiről valószínűleg meg fogod adni a választott kölyköket.

 • Gyönyörű regisztrált máltai kiskutyák. Fantasztikusak, olyan szépek. Regisztráltak, és teljes dokumentációval rendelkeznek. Ők nagyon édes kölykök. Jól szocializált, szeret játszani, és szeret ölelni. Milyen szép kiskutyák! a készek, hogy egy jó szerető otthonba menjenek, az összes felvételeivel naprakészen. írj nekem, ha érdekel. Csók.

 • 12 hetes kölykök, 2 lövés, wormed és előny ... Nagy szép kiskutyák. Lépjen kapcsolatba velem most, ha érdekli. Kösz

 • Csökkentettük kiskutyáink díját, megtalálni őket, jó otthonokat. 10 hetesek és készen állnak. Mindkét szülőnek van papírja, a kölykök csak háziállatoknak készültek. Nagyon jó méretük van egy háziállat szerető családjának. Ők voltak, Vet ellenőrzött, és volt az első kölyökkutya lövés, és megzavarodott. Ők játékos és szerető. Szeretnek kijönni, és jól viselkednek, a házban. Szeretnek más kutyákat és embereket. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van, vagy érdekel, hogy összegyűjtse ezeket a kiskutyákat. Üdvözlettel

 • 5.000 Ft

  8 hetes, valószínűleg hím leopárd gekkók, akik már nagy örömmel fogyasztanak kisebb méretű tücsköket is. Még közös terráriumban vannak. Elérhető vagyok telefonon és e-mail címen is!:) Kizárólag személyes átvétellel, és gondoskodó gazdiknak adom.

 • A képeken látható 2017.06.11-én és 2017.6.23-án született Brit fekete-ezüst csíkos kiállítási minőségű, szelídített, kerek fejű nőstény és kandúr kiscicák eladók. Valamint 2017.01.31-én született kandúr kiscica féláron eladó. Lakásban családtagként tartom a cicáimat, sokat foglalkozom velük, ezért nagyon szelídek. Kedvencnek és tenyésztésre is alkalmasak. Minden cica garantáltan fajtatiszta, törzskönyvezett, oltott, féregtelenített, parazita és beltenyésztés mentes. Szerződéssel, egészségügyi garanciával és szobatisztán adom át. Nagy tenyésztői tapasztalattal vevőimnek ingyenes szaktanácsadás a későbbiek során is. Honlapon: Tel: 30-346-5435, Baranyiné ÁR: Többféle van, ezért telefonon érdeklődjön (ne írásban).

 • Mudi kölykök minőségi szűlőktől eladók. A kölykök származási igazolással,oltásokkal,chippezve elvihetők.

 • 2 éves rozella fiu olcsón eladó írányár:8000ft Ingyen átvehető Budapest 3.ker.-ben

 • Saci - 6-8 éves, közepes-nagy termetű keverék szuka Saci egy etológiai kísérletben vett részt, de annak vége, így most gazdát kereshet. Jólelkű, a második gyerekkorát élő, játékos kutya, akinek mindene az ember. Szeret sétálni, könnyen alkalmazkodik, nem egy problémás darab, kezdő kutyások is bátran választhatják. Saci tudja, hogy mennyire nem egyszerű manapság jó gazdára lelni. Ő 6-8 éves és közepes-nagy, eddig egy etológiai projektben volt munkája, de annak vége, ő meg szeretne egy házikedvenc állást megcsípni, örökre, ami még a határozatlan időnél is sokkal, de sokkal jobb. Saci egy nagyobb termetű, barátságos keverék szuka, aki szeret más kutyákkal játszani, imádja a kényelmet, viszont hajlamos pakolászni, ezt-azt megrágni, mint aki most éli második gyermekkorát. Szeretnénk neki mielőbb gazdit találni, de ideiglenes befogadót is keres. Ideiglenes befogadót is keres! Képek Saciról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/saci/ Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Benti tartással. Örökbefogadással kapcsolatban érdeklődni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet.

 • Kerítéspanel zöld horganyzott vagy sima horganyzott hivitelben . Melyből tökéletes kutya kennel építhető kis és nagykutyák részére is .

 • Keresés mentése