Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 500 Ft

  2018 évre Napos fácán csibe rendelhető vadász fácán vegyes ivarba Rendelésre ! Rendelhető az alábbi időpontra: -Május 8 Ára: 500 ft/db áron ! Takarmány rendelhető hozzá ! Házhoz szállítás üzemanyagdíjban vagy előre megbeszélésalapján megoldható. ! Biztoshelyről! Rendelésre kapható! Kötelező oltásokat megkapta! A fácán nevelésben segítek napos kortól levágásig. Időpont változás jogát fen tartom! A Fácán neveléshez szükséges: -Indító táp 21% - 29 % közötti fehérje tartalommal. -Vigyázni kell mert a csirke itatóba esetleg megfulladhat -4 hét után zárt helyen kell tartani ,mert meg lépnek A nevelés egyszerű, ha van zárt ól, szalma vagy forgács,tiszta ivóvíz , meleg(fűtés) és egy jó gazda gondossága. Ezek kellenek a fácán neveléshez. Település:Újfehértó ( Szabolcs megye )

 • 500 Ft

  2018 évre Tojóhibrid Napos Harco tojóhibrid jérce rendelhető Rendelésre ! Rendelhető az alábbi időpontra: -Május 9-10 Ára: 500 ft/db áron ! Szállításról kérem érdeklődjön telefonon. Biztoshelyről! Rendelésre kapható! Kötelező oltásokat megkapta! A csirke nevelésben segítek napos kortól levágásig. Időpont változás jogát fen tartom! A csirke neveléshez szükséges: -Indító táp 4 hétig -Nevelőtáp -20 héttől Tojótáp A nevelés egyszerű, ha van zárt ól, szalma vagy forgács,tiszta ivóvíz , meleg(fűtés) és egy jó gazda gondossága. Ezek kellenek a csirke neveléshez. Település:Újfehértó ( Szabolcs megye )

 • 25.000 Ft

  Felnőtt,erős,egészséges,6 éves yorki szuka eladó. Azonnal vihető. Ár fix 25000Ft T:+36702172257

 • Fajta tiszta 5 éves fekete szuka Labradoromnak keresek fajta tiszta kan csokiszínű Labradort fedeztetés céljából Kistarcsa és környékéről.Ár megbeszélés szerint. Várom hívását Veresné Kriszta 06-30-275-5535

 • Minőségi Biewer Yorkshire Terrier: egy szuka és két kan kiskutya eladó; a képeken valóban az eladó kutyusok láthatók. 2 és fél hónaposan chippel, összes szükséges oltással, IBC nemzetközi törzskönyvvel vihetők el. Adás-vételi szerződést és egészségügyi garanciát nyújtok. A kiskutya felnevelésében is szívesen segítek tanácsaimmal. Amennyiben szükséges házhozszállítás megoldható. Az ár felől kérem telefonon érdeklődjenek! Tel: 06205945826

 • 2 Ft

  Gyönyörű fehér fehér hó, perzsa női, gyönyörű kristálykék szemekkel, fajtiszta tenyésztéssel. A királynőm a CFA tenyésztési jogokkal rendelkezik. Ő 4 éves és soha nem volt alom (nincs férfiak körülöttük a fajta). Mi vagyunk "ropogósak" az egészségünkre vonatkozó filozófiánkban, mint az emberekkel, így a háziállatokkal. Mint ilyen, örömmel állunk rendelkezésünkre egy egészségügyi törvényjavaslatra a királynőnknek, kérésre, ha azt kívánja. Keresi a fajtatiszta perzsa (vagy himalájai) férfit, jó hajlandósággal, kitűnő egészségügyi és képes a munkát. Mi inkább egy "pick-of-the-alom" kínálunk, de nyitottak más javaslatokra is.

 • 2 Ft

  A Golden Retriever kölyökkutyák csodálatos választéka szabad elfogadásra! Ezek a kiskutyák mind megtalálhatóak a www.keystonepuppies.com weboldalán. Találsz minden információt, amire szükséged van a tenyésztőknek az egyes kölyökkutyákkal kapcsolatos információkhoz. Ne hagyja ki ezeket a kacsacskéket! Nézze meg honlapunkat ma!

 • 2 Ft

  Ez a lány érkezik az első lövésével, megcsikordult, ő egészséges volt. 2 lbs a 8 hetes, kiskutya csomag menni haza vele. A szülei egy máltai anya, az apa egy pecsenye. Úgy néz ki, mint anya, puha máltai kabátja van, ami nem fészer. Készen áll arra, hogy hazamehessen, kérjük küldje el a nevét, a kapcsolattartó számát és az otthonát. Kérem, beszéljen a családjával, és győződjön meg róla, hogy készen áll egy kiskutyára. Szeretni szeretnénk egy komoly vevőt. Egy éves egészségügyi garancia van vele. nézők kinevezése, délután és hétvégén, remélem, hogy álmait egy olyan kiskutyáért kapja, amely annyira tele van szeretettel és szórakozással a családjához.Deposit tartja, banki internetes átutalás vagy készpénz, köszönöm

 • 2 Ft

  Tenyésztés az amerikai bulldogoktól 2000 óta. 13 nagybajnok és 34 bajnok 9 bajnoka. A kölykök 2017. december 29-én születettek 6. generációs nagy fiúk kölykei. 2 hím áll rendelkezésre.

 • 3 Ft

  Roman a méneshez. Néhány kép 8 hónapos, és a kettő közül egy, amely körülbelül 16 hónapos csontot rág. Ki van a nagyszerű show-sorokból. A gát import volt Szerbiából, és az Egyesült Államokban született apja a show vonalakból. Gyönyörű gömbölyű fej és sötét jelölések.

 • 3 Ft

  Gyönyörű apró, mikro-bulldogos kölykök, akik szeretetteljes házat igényelnek. Rengeteg energiát és szeret játszani, de magas a kérge. Januárban lettek, és tavaly áprilisban Kaliforniából szállítottam

 • 3 Ft

  Gyönyörű apró mikro-pomerániai, aki szeretetteljes otthont igényel. Rengeteg energiát és szereti a játékot, de magas a kérge. Egy januárban fordult meg, és tavaly áprilisban Kaliforniából szállítottam

 • 2 Ft

  Nagyon édes, szereti ölelést és csókot, nagyon jó gyerekekkel és állatokkal, pelenka vonatpálya pálya, jön az állványával, minden cuccán rajta az élelmiszer-pelenkák, kiegészítők, szintén óriási ketrecekkel jön.

 • 2 Ft

  Van egy pár cukorfél, amely háromszor nevelt. Néhány tartozékkal és étellel jöttem el. Barátságosak és megengedik neked, hogy kedvtelésbe hozzák őket, nem csak a ketrecből kiugranak.

 • 1 Ft

  Még mindig csak egy elérhető. Teljesen tollas a természetes pelleteken, és sokszor készített babákat. Nagy tenyésztők. nem szelíd.

 • 1 Ft

  Van egy yorkie left .. DOB: 2013/07/12 ő farkát dokkolt, 3 lövés, és wormed. Szülők a helyszínen. készen áll

 • 1 Ft

  Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi fríz sporthornyokat nyerjünk. 2011-ben 5 színes FSH csikót várunk. A ménesünk, Mario P (Wander son) kiváló producer. A méret, a konformáció, a mozgás és a jó elme az utódaira. Megpróbáltuk megegyezni vele a nagyszerű mozgó, és gondolkodó mares, hogy a legjobb utódok. A csikóinkat lenyomják, amikor a földre érnek és naponta dolgoznak. Minden csikójuk felborul, megállt, pótkocsi terhelés és barátságos. A múltbeli csikók kiválóan díszítik az öltözködést, és magas díjat nyertek. Minden csiköt regisztráltak és DNS-t teszteltek a Friesian Heritage Horse-lel. Elküldjük a csikóinkat a Coggins-szel, egészségügyi papírokat, dewormed, cut

 • 1 Ft

  A szibériai husky kölykök csodálatos választékát örökbe fogadjuk! Ezek a kiskutyák mind megtalálhatóak a www.keystonepuppies.com weboldalán. Találsz minden információt, amire szükséged van a tenyésztőknek az egyes kölyökkutyákkal kapcsolatos információkhoz. Ne hagyja ki ezeket a kacsacskéket! Nézze meg honlapunkat ma!

 • 1 Ft

  A macskámban babák voltak, ezért érdeklődők nevét viszem. Hamarosan májusig nem lesznek készek, de hamarosan elkezdenek betéteket venni. Nincsenek papírokéik, és kérdezzem tőlük, hogy megfelelő időben rögzítse vagy megszabadítsa őket. Ők fogják ellenőrizni az állatorvost, az első felvételeket és a dewormed madelenedolo@gmail.com

 • 15.000 Ft

  Fedeztetésre ajánlom a képeken látható kis méretű Teljesen Cseh vérvonalú Yorki kanomat. A kutya Mindenféle Genetikai adotságoknak megfelel ..gyönyörű pici kiskutyák vannak tőle. Érd: 06-20-3342-240 A kutya Nem Eladó !!!!!!!!!!

 • Keresés mentése