Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

Humán eroforrás
  • Hirdetések

    Hirdetések az oldalon: 50 / 20

  • HR gyakornokot keresünk 17. kerületi irodánkba munkaerő kölcsönzési területre. Munkaidő és bérezés megbeszélés tárgyát képezi. Feladatok: ki-be léptetések, szerződések írása, jelenlétik összesítése, partnercégekkel kapcsolattartás és látogatás stb.. Jelentkezni e-mailen lehet a havas.gergo@s-forras.hu címen "HR gyakornok" jeligére.

  • HR végzettségű (minimum középfokú) munkatársat keresünk, 4 órás, kötetlen munkaidőbe Szolnokra, ügyviteli feladatok ellátására. Jelentkezni írásban, fényképes önéletrajzzal, az office.organizer@yandex.com címre lehetséges.

  • 5000,0 Ft

    A bérszámfejtés pont az a feladatkör, mely nélkülözhetetlen a vállalkozás működéséhez. Vállaljuk kifizetőhelyek, és nem kifizetőhelyek számfejtését. Szolgáltatásaink lefedik a teljes bérelszámolási tevékenységet, beleértve a bérelszámolást/bérszámfejtést, TB nyilvántartási és ellátási rendszer müködtetését, táppénz és családtámogatási ellátások számfejtését, munkaidő nyilvántartást és elszámolást, munkaügyi, és személyügyi feladatokat is. Szolgáltatásunkkal Ön időt, és energiát takarít meg. Hívjon vagy írjon bizalommal: Nagy Anita 06203865632 nagy.anita.03@gmail.com Sári Bernadett 06704558370 sari.bernadett@yahoo.com

  • Keresés mentése